Firenze  Rock Festival 2018 do te jete i mbushur plot me yje!

Firenze Rock Festival 2018 do te jete i mbushur plot me yje!

Like
32
0
Tuesday, 06 March 2018
Big In Tour

Festivali më rock i verës italiane është planifikuar nga e enjtja 14 qershorit deri të dielën, e 17 qershorit te 2018 në arenën Visarno (Parku i Cascine). Ky festival vjen ne edicionin e dyte pas suksesit te edicionit të parë, qe tërhoqi 140.000 njerëz nga e gjithë Italia dhe jashtë saj.

Katër ditët e muzikës rock do te kene protagoniste me te medhjenjte e botes ne kete zzhaner. Me date 14 do te jene Foo Fighters, të nesërmen, më 15 qershor, do te dhuroje spektakel një tjetër bande gjigande e rrokut dhe jane Guns N ‘Roses. Te shtuenen e 16 qershorit do të jetë radha e Iron Maiden, veteranët vijne nga turneu i fundit botëror, dhe e diela e 17 qershorit te 2018 do te mbyllet me ngjitjen ne skene te Ozzy Osbourne dhe Judas Priest.

Sa I perket biletave ato kane dale ne shitje ne 15 nentor. Per et ndjekur Foo Fighters ne natene pare te festivalit cmimi nis nga 80 euro ndersa, bileta Vip kushton 320 euro. Te njejtat cmime jane edhe nqs doni te shkoni vetem ne naten e dyte te festivalit ku performojne Guns N Roses.

Për Iron Maiden, një bilete larg skenens kushton 65 euro ndersa ne platene Vip 305 euro.

Për biletat e nates se katert te festivalit ku performojne Ozzy Osburne kostoja e nje bilete te thjeshte nis nga 65 euro ndersa nje bilete vip 305 euro.

Ka edhe abonime për katër ditët e festivalit te cilat variojne mes 235-280 euro .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *