Rolling Stones vijnë “Pa filter” këtë verë në Europë

Rolling Stones vijnë “Pa filter” këtë verë në Europë

Like
32
0
Tuesday, 06 March 2018
Big In Tour

Rolling Stones nuk do ndalen por do të rikthehen më një tur muzikor gjatë verës së 2018 me titullin “No Filter”.
“Ka një gjë që ende nuk kemi mundur ta bëjmë, që është të zbulojmë se për sa kohë ende mund të vazhdojmë”-ka shkruar kitaristi Keith Richards.
Grupi ka publikuar edhe programin e plotë të turit të tyre botëror, i cili nis në 17 maj në Irlandë dhe është parashikuar të zgjasë deri në 8 korrik ne Varshavë të Polonisë. Grupi legjendar do performojne gjithahstu edhe ne Prage ne daten 4 korrik.
Për të gjithë fansat e grupit legjendar ka vetëm një premtim: Rrini të qetë sepse për Rolling Stones do të dëgjojmë akoma për një kohë të gjatë. Për ta, pas ushqimit, ajrit, ujit dhe ngrohtësisë, muzika është një tjetër nevojë e domosdoshme e jetës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *