Ja cilat jane destinacionet me te mira per tu vizituar.

Ja cilat jane destinacionet me te mira per tu vizituar.

Like
37
0
Tuesday, 06 March 2018
Travel News

CNN ka publikuar listen e fundit me destinacionet me te mira per tu vizituar brenda ketij viti. Lista permbledh nje sere destinacionesh europiane e kryesisht mesdhetare te cilat jane perzgjedhur nga ekspertet e udhetimeve si me te mirat per te pushuar gjate 2018. Ne vend te pare renditet Malta e ndjekur nga Serbia, Kreta ne Greqi dhe Lisbona ne Portugali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *