Varesia nga smartphonat, hotelet ofrojne zbritje per ata qe i dorezojne gjate pushimeve.

Varesia nga smartphonat, hotelet ofrojne zbritje per ata qe i dorezojne gjate pushimeve.

Like
94
0
Thursday, 22 February 2018
Updates

Perdorimi i teknologjise gjate pushimeve ndikon me shume se sa vete lloji i aktiviteteve qe bejne udhetaret. Sipas nje studimi qe eshte bere ne hotele 54 per qind e femijeve besojne se prinderit i kontrollojne telefonat e tyre “shume shpesh” dhe 32 per qind thone se ndihen te “parendesishem” kur prinderit hutohen nga ekranet e tyre. Per kete arsye rrjeti i hoteleve Wyundham do te nise nje program sensibilizimi i cili mundeson zbritje per te gjithe familjeve qe kane ardhur per te pushuar ne kembim te telefonave te tyre. Hoteli po ofron nje zbritje prej 5 per qind per te gjithe mysafiret qe zgjedhin programin “Reconnected” i cili synon te lidhe me shume pjestaret e familjes me njeri – tjetrin gjate kohes kur jane me pushime. Kjo oferte eshte ne dispozicion nga data 23 shkurt deri me 3 shtator. Vizitoret do te pajisen me nje kuti te mbyllur ne te cilen duhet te fusin smartphonet e tyre dhe nuk do te kene mundesi t’i hapin ata deri ne diten e largimit te tyre. Vec zbritjes ne cmimin e akomodimit per klientet qe jane gati te heqin dore nga telefonat e tyre do te ofrohen shume facilitete e surpriza te tjera gjate kohes se qendrimit ne kete rrjet hotelesh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *