Stop makinave me nafte dhe benzine ne Majorca e Ibiza.

Stop makinave me nafte dhe benzine ne Majorca e Ibiza.

Like
119
0
Monday, 19 February 2018
Travel News

Ishujt balearik te Majorcas dhe Ibizas do te ndalojne hyrjen e makinave me nafte te turisteve te huaj ne territorin e tyre. Masa do te hyje ne fuqi ne vitin 2025 dhe vjen si pjese e rregullave te reja te qeverise spanjolle per te ulur ndotjen e disa prej destinacioneve turistike me te njohura ne vend po ashtu edhe uljen e emetimeve te dioksidit te karbonit. E njejta mase do te vihet ne zbatim edhe per mjetet me benzine por duke nisur nga viti 2035. Turistet fillimisht do te informohen per rregullat e reja dhe me pas per ata qe i shkelin do te kete edhe gjoba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *