Shkolla  “Beija Flor” sulmoi korrupsionin, shpallet fituese e karnavaleve të Rios

Shkolla “Beija Flor” sulmoi korrupsionin, shpallet fituese e karnavaleve të Rios

Like
85
0
Thursday, 15 February 2018
Pm Drive

Shkolla e samba-s “Beija Flor” u shpall fituese e ketij viti ne karnavalet e Rios. Objektivi kryesor i saj ishte korrupsioni ne nivele alarmante! Ajo u tregoi brazilianëve se drejtohen nga një mi i madh dhe i lig, ndërsa rreth tij shfaqeshin politikanë që mbanin valixhe të lara me ar.
“Beija Flor” mposhti 12 shkolla të tjera për të marrë çmimin e parë në karnavale, hera e 14 që ajo ia del mbanë.
Shkolla që mori vendin e dytë kishte gjithashtu si temë të këtij viti korrupsionin dhe kritikat ndaj udhëheqësve të vendit, ndërsa presidentin Michel Temer e përshkroi si një vampir, jo vetëm gjakpirës, por një mjeshtër mbijetese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *