Më në fund e vendosi! Rita Ora do të vijë në Prishtinë

Më në fund e vendosi! Rita Ora do të vijë në Prishtinë

Like
98
0
Thursday, 15 February 2018
Pm Drive

Pas shumë thashethemeve që qarkulluan këto ditë për ardhjen e Rita Orës në Prishtinë, më në fund ka qenë vetë këngëtarja që e ka konfirmuar prezencën e saj më 17 shkurt, ditën e pavarësisë së Kososvës.
Rita Ora ka zbuluar atë që mund të cilësohet si surprizë.
Në “Instagram”, kenegtarja postoi foton e një bluze, të dizajnuar enkas për atë ditë të shënuar.
Fotos i ka bashkangjitur edhe një shkrim në shqip dhe në anglisht ku thuhet:
“Përshëndetje të gjithëve! Jam shumë e lumtur që do të jem me ju në 10-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës në Prishtinë.
Kjo është një bluzë të cilën e kam dizajnuar për këtë rast dhe shpresoj të mbetet një kujtim i mirë për të gjithë ne. Ju dua, Rita”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *