Mariott brenda 2020 me nje super resort ne Las Vegas.

Mariott brenda 2020 me nje super resort ne Las Vegas.

Like
58
0
Wednesday, 14 February 2018
Travel News

Do te jete nje nder resortet me impaktin me te madh te viteve te fundit ai qe do te hapet ne 2020 ne Las Vegas qe do te sjelle ne qytetin e kazinove marken e fuqishme Mariott ne bashkepunim me shoqerine Witkoff.
Resorti do te jete i pari i kesaj marke ne kete qytet dhe do te quhet The Drew Las Vegas.
Resorti kazino do te kete 4 mije dhoma e suita si dhe nje salle takimesh prej 50 mije metrash katrore.
Kjo sepse vec sektorit leisure , resorti do te sherbeje edhe per takime pune e biznesi. Gjithashtu vec kazinose ne brendesi , do te ofrohet per miqte , restorante, dyqane e hapsira te ndryshme argetimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *