Tashme kete vere mund ta konsideroni edhe Tunizine

Tashme kete vere mund ta konsideroni edhe Tunizine

Like
72
0
Wednesday, 14 February 2018
Travel News

Thomas Cook kthehet ne Tunizi 3 vjet mbas sulmit terrorist ne resort ku mbeten te vrare 30 britanike

Programi i fluturimit do te filloje me 3 fluturime javore ne Enfidha, nga Manchester, Gatwick i Londres dhe Birmingham, per tu zgjeruar ne Glasgow nga Prilli dhe Newcastle e Stansted i Londres nga Maji

Vendomi per te fluturuar i Tur Operatorit me te madh britanik erdhi mbas vendimit te Qeverise Britanike per shpalljen zone te sigurte te Tunizise per te udhetuar dhe pushuar

Kjo qasje britanike tregon qe tashme plazhet dhe qendrat e shumta kulturore dhe sitet arkeologjike te Tunizise mund te jene pjese e planeve tona per pushime.

Tunizia eshte nje prej vendeve afrikane qe thith nje numer shume te larte turistesh nga e mbare bota dhe me nje numer te madh resortesh luksoze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *