Beyonce me flokë të gjatë deri tek gjuri!

Beyonce me flokë të gjatë deri tek gjuri!

Like
20
0
Saturday, 10 February 2018
Pm Drive

Flokët e gjata dhe te shkujdesur! Beyonce ka treguar gërsheta super të gjatë ndërsa ka qene pjese e nje feste në Miami me Jay Z. Ajo dukej super glamour, me disa extensions jashtëzakonisht të gjatë të flokëve ku ishte ftuar në një aktivitet privat dhe në Miami të enjten ne mbremje. 36-vjeçarja, eshte fotografuar me bashkëshortin Jay Z në sallën qëndrore Mediterranean restaurant Mandolin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *