Ajo është magji! Pamela Anderson rikthehet në krahët e iluzionistit Hans Klok

Ajo është magji! Pamela Anderson rikthehet në krahët e iluzionistit Hans Klok

Like
119
0
Friday, 09 February 2018
Pm Drive

Pamela Anderson është bashkuar me magjistarin Hans Klok për një seri shfaqjesh ne Gjermani që prej fillimit te ketij viti.
Dhe në mbrëmjen e së enjtes Pamela Anderson edhe një herë ka luajtur ndihmësen perfekte te magjistarit në një shfaqje në Berlin.Sex-simboli 50-vjeçar tregoi fizikun e saj te jahstezakonshem .Ishte një tjetër natë triumfuese për Pam dhe Hans të cilët sollen te rikrijuar shfaqjen e tyre të famshme në Las Vegas, të cilën e debutuan 10 vjet më parë. Magjistari 48 vjeçar luajti në The Beauty of Magic në Planet Hollywood Resort and Kazino gjatë një turi gjashtëmujor në 2007.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *