Google prezanton risite per rezervimin e biletave dhe hoteleve.

Google prezanton risite per rezervimin e biletave dhe hoteleve.

Like
73
0
Thursday, 08 February 2018
Travel News

Google prezanton risite e fundit ne drejtim te portaleve te krahasimit te cmimeve per fluturim dhe hotele. Kolosi i Mountain View ka vendosur te lehtesoje procedurat e rezervimit te biletave te fluturimit dhe hoteleve , duke bere te mundur qe ato te rezervohen direkt nga rezultatet e kerkimit. Gjithashtu Google ka vendosur kritere te reja perzgjedhjeje qe filtrojne me lehte cmimet me te mira per hotelet. Ditet ne vijim do te vije edhe nje tjeter risi. Duke kerkuar per nje hotel , do te aktivizohet nje tast nepermjet te cilit mund te rezervosh bileten e fluturimit per ate destinacion dhe anasjelltas, nese je duke kerkuar per je fluturim, do te jeper sugjerimi per hotelin ne te cilin mund te akomodoheni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *