Vetëm 5-ditëshe dhe garderoba e saj është 70 mijë dollarëshe!

Vetëm 5-ditëshe dhe garderoba e saj është 70 mijë dollarëshe!

Like
211
0
Monday, 05 February 2018
Pm Drive

‘Fëmija i Kylie Jenner tashmë ka një gardërobë më të mirë se unë….Fansat e Kylie Jenner janë të tronditur pas publikimit te nje videoje të shkurtër brenda dhomës bujare 70 mije dollareshe të vajzës së saj pesë diteshe.

Para se të lindte, Kylie kishte vendosur te krijonte një gardërobë të plotë me veshje të jashtezakonshme pothuajse te gjitah rozë dhe me cmime marramendese.

Por fansat e 20-vjeçares, Kylie Jenner kane shperthyer ne komente te panumerta në Twitter pas publikimi të klipit, të titulluar “Për vajzën time”, për të shprehur tronditjet e tyre mbi veshjet e ‘buta’ me cmime te kripura të foshnjës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *