Po ç’bën keshtu moj Jenny!

Po ç’bën keshtu moj Jenny!

Like
87
0
Monday, 05 February 2018
Pm Drive

Së fundmi, Jennifer Lopez i është rikthyer skenës. Të dielën 48-vjeçarja dhuroi nje spektakel te jashtezakonshem per fansat e saj në Minesota.

Këngëtarja u ndërrua disa herë dhe po aq herë u dhuroi të pranishmëve disa prej lëvizjeve të veta me të famshme në skenë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *