Steven Tyler rinohet 45 vjet !

Steven Tyler rinohet 45 vjet !

Like
76
0
Monday, 05 February 2018
Updates

Superbowl Final dihet qe ka nje audience maksimale (mbi 100milion shikues) ku nje spot publicitar 30 seconda shkon 7milion $!!!
Por cili ishte spoti me i klikuar dhe qe kapi audiencen maksimale?!

Ishte KIA Stinger ajo qe kishte gjetur fabulen me te goditur”Feel smth again-KIA fueled by youth” duke paraqitur liderin e AEROSMITH Steven Tyler duke nisur mbrapsht nje makine KIA e cila e ben te kthehet pas ne kohe ne vitin 1973, atehere kur ishte i ri dhe kompozoi klasiken “Dream On” e cila eshte edhe kolone zanore e spotit

Pikerisht kjo eshte edhe fabula e spotit publicitar; “Ndej dicka perseri – mbushu me rini”(“Feel smth again – KIA fueled by youth”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *