Parfum i ri i Kim per Shen Valentin

Parfum i ri i Kim per Shen Valentin

Like
56
0
Saturday, 03 February 2018
Updates

Ndikuesja me e madhe nepermjet rrjeteve sociale sot ne bote (madje edhe miliardere si Paris Hilton kane pranuar te “klonohen” si ajo) Kim Kardashian, ka bere gati dhuratat e Shen Valentinit.
Nje moster e parfumit te saj te ri i , e paketuar brenda nje kutie te madhe me cokollata do tu dergohet adhuruesve dhe atyre qe e urrejne, ne fund te fundit eshte feste.
Tek dergesat e atyre qe e urrejne bien ne sy normalisht Taylor Swift dhe Sharon Osbourne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *