Lady GaGa terhiqet serish

Lady GaGa terhiqet serish

Like
63
0
Saturday, 03 February 2018
Pm Drive

Lady Gaga terhiqet serish nga turi i saj “Joanne” ne Europe per shkak te semundjes.
31 vjecarja vuan nga nje sidrome reumatike qe sjell dhimbje muskulare.
E njejta gje i ndodhi edhe ne Shtatorin e kaluar ku anulloi koncertet e saj per tu rikthyer per pak dite ne mes te Janarit per koncertin ne Itali dhe javen e kaluar me prezencen ne Grammy Awards.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *