Spice Girls ribashkohen…per 10 milion dollare!

Spice Girls ribashkohen…per 10 milion dollare!

Like
115
0
Friday, 02 February 2018
Pm Drive

Me ne fund jane konfirmuar thashethemet e ribashkimit te grupit “Spice Girls”

Të gjitha vajzat janë nisur për të bërë një mbledhje sekrete në Londër pas shumë vështirësishë për t’ja mbushur mendjen Victoria Beckham. Victoria Bckham thuhet se do të lërë pas dore Javën e Modës në New York për t’u përgatitur për ribashkimin e grupit. Ato do të mbajnë koncerte të ndryshme në Britani, Shtetet e Bashkuara madje edhe në Kinë.
Arsyeja përse ato vendosën të ribashkoheshin pas kaq shumë kohësh përpjekje është falë koncerteve në Kinë ku do të shpërblehen me 10 milionë dollarë secila dhe kushti i vetëm është që Victoria Beckham të këndojë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *