Lara Croft 2! Alicia Vikander ka bërë për vete fansat në fotot promovuese të filmit të ri Tomb Raider

Lara Croft 2! Alicia Vikander ka bërë për vete fansat në fotot promovuese të filmit të ri Tomb Raider

Like
78
0
Thursday, 01 February 2018
Pm Drive

Alicia Vikander do të interpretojë personazhin Lara Croft, që më parë është sjellë në ekranin e madh nga Angelina Jolie dhe në fotot e fundit ajo duket se ka qenë e denjë për këtë rol.
Fotot e reja promovuese nga Warner Bros e tregojnë aktoren suedeze me muskuj dhe në të njëjtën kohë shumë seksi. Filmi i ri Tomb Raider do ta kete premieren me 16 mars te ketij viti.
Alicia Vikander ka fituar një çmim Oscar si aktorja më e mirë joprotagoniste falë punës së saj në filmin “The Danish Girl”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *