Kim Kardashian arrin te klonoje si veten edhe Paris Hilton-in!

Kim Kardashian arrin te klonoje si veten edhe Paris Hilton-in!

Like
2518
0
Thursday, 01 February 2018
Pm Drive

Disa vite me pare Kim Kardashian rregullonte garderoben e Paris Hilton e tashme Paris Hilton promovon veshjet e Kim Kardashian!
Ne fakt Paris eshte duke promovuar veshjet e Keany West te cilat i vesh Kim dhe kane krijuar stilin e saj.
Fushata publicitare Yeezy Season 6 fashion line perfshin disa modele dhe artiste te njohura te cilat i veshin ne te perditshmen e tyre keto veshje duke bere ato qe te ngjajne si klonime te Kim K
Si eshte kjo bote, dikur Kim punonte per Paris e tani Paris punon per Kim.
Madje ne kohen kur Kim K po “ngrihej” ajo refuzoi te rezervonte dhe te bente publicitet per hotelet Hilton duke ndezur nje meri mes tyre por tashme Paris Hilton eshte gati te vishet si ajo dhe madje ta therrase edhe ne dasem ish punonjesen e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *