Mediterran Travel Fair Tirana 2017

Mediterran Travel Fair Tirana 2017

Like
108
0
Monday, 10 April 2017
Highlights

Si ne cdo event tjeter te turizmit edhe me date 8 dhe 9 Prill, Radio Travel ishte ne Panairin Mesdhetar te Turizmit per ta pasqyruar ate per degjuesit e saj

Ministrja e Turizmit Znj M. Ekonomi, Drejtori manaxherial i MELI TOURS, Mr Alexandros Melikokis si dhe bashkadministratori i Kantines se Veres COBO, Z. Muhamet Cobo ishin pjese e te ftuarve ne Radio Travel gjate zhvillimit te ketij panairi ne Expo City.

share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *