Klik Expo Group 24-28 Nentor 2016

Klik Expo Group 24-28 Nentor 2016

Like
1058
0
Saturday, 26 November 2016
Weekend Lovers

Per te tretin vit me rradhe Radio Travel eshte partner mediatik i panairit me te madh ne Shqiperi, Klik Expo Group.
Radio Travel ishte prezente edhe sot ne kete panair per te promovuar produktet qe bizneset pjesmarrese kane zgjedhur per te prezantuar per klientet e tyre.

Keto jane disa nga intervistat me perfaqesues te ketyre kompanive dhene per Radio Travel,direkt, ne emisioni e fundjaves “Weekend Lovers”

Gjate kesaj fundjave, kompanite kane zgjedhur produkte eksklusive por edhe oferta per vizitoret. Grupi me i madh turistik ne Shqiperi eshte duke ofruar zbritje te konsiderueshme per paketat e pushimeve te Krishtlindjeve dhe Vitit te Ri, nderkohe AKT ka nje stende interesante Multimediale dhe 3D per tu vizituar dhe per te pare pamje profesionale te regjistruara nga lartesite dhe ne brendesi te siteve me atraktive shqiptare. Shume kompani te tjera kerkojne partnere dhe distributore per produktet e tyre ekskluzive dhe cilesore si Valprint, GSE Security, Lavazza, Alphaplan, Prince Expresso dhe shume te tjere.

Radio Travel eshte aty, gjithnje ne krah te biznesit per ti dhene me shume diapazon dhe ze!

AKT Radio Travel Klik Expo Group International Fair Media Partner

AKT Radio Travel Klik Expo Group International Fair Media Partner

Interviste me Drejtorin e Pergjithshem te Agjencise Kombetare te Turizmit AKT, Z.Ardit Collaku
GSE Security Radio Travel Klik Expo Group International Fair Media Partner

GSE Security Radio Travel Klik Expo Group International Fair Media Partner

Interviste me Manaxherin e Marketingut te Kompanise GSE Security, Z. Gjovalin Ndoj
AlphPlant Lavazza Radio Travel Klik Expo Group International Fair Media Partner

AlphPlant Lavazza Radio Travel Klik Expo Group International Fair Media Partner

Interviste me Administratorin e Alphaplan, Z Dimitris Stathis
ValPaint Radio Travel Klik Expo Group International Fair Media Partner

ValPaint Radio Travel Klik Expo Group International Fair Media Partner

Interviste me Ekspertin Teknik te Kompanise italiane Valprint, Dr. Gino Sapdoni

Interviste me Manaxherin e distribucionit te Departartamentit te Prince Caffe ne Kompanine Tabacco Holding , Z. Visar Lipa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *