Morning Travel

Morning Travel

Like
453
0
Wednesday, 21 September 2016
Morning Travel

Morning Travel eshte emisioni i mengjesit ne Radio Travel, cdo dite ora 07’00-09’00.
Informacionet e para te nevojshme per te filluar diten;

Moti ne vend dhe ne destinacionet kryesore ku shqiptaret udhetojne, kembimi valutor, ofertat e kompanive te udhetimit, statusi ne kohe reale i fluturimeve nga aeroporti i Rinasit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *