Travel Talk

Travel Talk

Like
273
0
Friday, 29 April 2016
Travel Talk

“Travel Talk” eshte nje emision i pershkruar sakte qe ne titull! Protagoniste te industrise Travel flasin per Radio Travel ne kete emision per tematika dhe probleme te ndryshme te industrise se turizmit ne vend, rajon dhe ne bote!

share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *