Celja e sezonit nga Vas Tour.

Celja e sezonit nga Vas Tour.

Like
861
0
Friday, 29 April 2016
Travel Talk

U zhvillua ne Tirane dhe ne Prishtine VAS TRAVEL FAIR 2016, sezoni i dyte i panairit nderkombetar te partnereve te Vas Tour Operator i cili mblodhi agjencite, tur operatoret dhe hotelet nga Antalya, Qipro, Bullgaria dhe Mali i Zi te cilet ofruan produktet e tyre te veres per marketin shqiptar. Agjencite partnere te Vas ne Shqiperi dhe Kosove paten mundesi te njihen nga afer me ate cka ofrohet sivjet per klientet e tyre dhe gjithashtu u pajisen me materiale promocionale per tu ardhur ne ndihme sa me mire klienteve te tyre. Shume agjenci mbyllen kontrata te leverdisshme me keto tur operatore dhe hotele per sezonin veror por edhe individe perfituan nga ofertat promocionale te pjesmarresve ne panair.
Rreth 20 agjenci member Vas group fituan nga 1 jave pushime FALAS nga partneret nderkombetare te Vas Tour nepermjet nje shorteu te organizuar ! Nder agjencite qe fituan keto pushime all inclusive ne hotelet Rixos, Gloria, Turan Prince Resort, Iberostar Bellevue, si dhe pushime ne Qipro nepermjet Puzzle Travel ishin Premium Travel, Europa Express, Max Travel, Lea Travel, Victory dhe shume te tjere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *