Live On Air “Travel Club”

Live On Air “Travel Club”

2
716
0
Tuesday, 01 December 2015
Travel Club

Emisioni “Travel Club” mundesohet nga Albtelecom!

LIVE On Air me Entelen, informacionet e dites si dhe aktivitetet kulturore e artistike te dites! Destinacionet e sugjeruara per kete sezon. Te ftuar ne studio artiste e aktiviste te jetes cilivile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *