• 08000 100
  08000 100
 • nomads @19’30
  nomads @19’30
  mundesuar nga GoTAXI
 • @
  @
 • @10′
  @10′
  every hour
 • 066
  066

104.6

We guide – You travel!

Promovo ne Radio Travel
Headline

Radio Travel transmeton ne frekuencen 104.6 MHz me licence nga AMA te vitit 2002 duke mbuluar me sinjal FM me cilesi maksimale ne stereofoni, 100% te territorit te Shqiperise deri ne Sarande. Promovo ne Radio...

Monday, 03 July 2017
1
169
0

We guide – You travel!

Shqiperia, turizem ne cdo muaj te vitit.
Travel News

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit ne vend inauguroi Qendren e Informacionit ne Radhime, nje investim qe do t’i sherbeje turisteve qe duan te vizitojne Parkun Kombetar Detar Karaburun- Sazan. Ne inaugurimin e qendres ministri vleresoi investimin duke vene theksin ne...

Monday, 23 October 2017
Like
3
0
Ne Varshave nis Show Nderkombetar i Turizmit 2017.
Travel News

Show Nderkombetar i Turizmit nisi sot ne Varshave te Polonise. Aktiviteti eshte me i rendesishmi i vitit per turizmin ne Poloni dhe jo vetem. Dhjetra mije vizitore do te jene pjese e eventit qe terheq mbi 500 ekspozitore nga e gjithe bota. Ky eshte edicioni i dyte i...

Friday, 20 October 2017
Like
12
0
“Le Parisien” i kushton nje artikull turizmit shqiptar.
Travel News

E perditshmja franceze “Le Parisien” i ka kushtuar ne faqet e saj nje artikull turizmit ne Shqiperi dhe perlave qe ai fsheh. “Trashegimi e ruajtur, peizazhe te egra dhe plazhe sublime, ky vend i ish-bllokut komunist, ende shume pak i njohur, permban pasuri te...

Thursday, 19 October 2017
Like
13
0

Emisione


Radio Travel – Indie Most Played 2016!
Like
645
Radio Travel
Indie
tracklist
Indie

NOMADS – Interviews around europe
Like
80
Julian LALA
Travel talk
tracklist
Travel talk