New Travel Hits
Adult, Commercial

Postime te fundit

Postime nga Emisionet

Nen ethet e Lojrave Olimpike Rio 2016.
Travel News

Lojrat Olimpike Rio 2016, ngjarja e madhe ndërkombëtare multi-sportive që do të mbahet në Rio de Janeiro, Brazil, nisin sot me një rekord ti shteteve pjesëmarrëse dhe medaljeve. Me 306 grupe olimpike qe do te garojne per medaljet, lojërat do të perfshijne 28...

Friday, 05 August 2016
Like
101
0

TRAVEL NEWS

Lajmet e fundit

Efekti i Lojrave Olimpike ne turizmin brazilian.
Travel News

Do te jete I ndjeshem efekti qe Lojrat Olimpike Rio 2016 do te lene ne turizmin e Brazilit kete vit. Ky eshte rezultati qe del pas nje studimi qe ka bere Euromonitor International. Flitet per nje rritje te numrit te turisteve nderkombetare kete vit me me shume se 7.2%...

Saturday, 06 August 2016
Like
70
0
Nen ethet e Lojrave Olimpike Rio 2016.
Travel News

Lojrat Olimpike Rio 2016, ngjarja e madhe ndërkombëtare multi-sportive që do të mbahet në Rio de Janeiro, Brazil, nisin sot me një rekord ti shteteve pjesëmarrëse dhe medaljeve. Me 306 grupe olimpike qe do te garojne per medaljet, lojërat do të perfshijne 28...

Friday, 05 August 2016
Like
101
0
Promovohet turizmi i  Beratit.
Travel News

Në Berat u organizua një tryezë e rrumbullakët me bizneset turistike, për promovimin e Qendrës së Interpretimit Turistik në qendër të qytetit dhe prezantimin e Markës së Turizmit me qëllim të bashkërendimit dhe promovimit të bizneseve turistike të...

Thursday, 04 August 2016
Like
89
0

Charts

European Indie Top 20 Countdown

European Top 20 Countdown
1
399
Radio Travel
Indie
tracklist
Indie
European Top 20 Countdown
Like
451
Radio Travel
Indie
tracklist
Indie

Emisione

Emisionet ne Radio Travel