New Travel Hits
Adult, Commercial

Postime te fundit

Postime nga Emisionet

“Luaj ne France” – Pusho ne Antalya!
PM Drive

Pushime FALAS ne Antalya me Radio Travel! Telefononi duke dhene parashikimin tuaj ne emisionin “Luaj ne France – Pusho ne Antalya” dhe fitoni pushime FALAS All Inclusive per nje jave ne cift nga www.vas.al! Gjithashtu per ndjekesit e fituesit do te...

Thursday, 05 May 2016
Like
134
0

TRAVEL NEWS

Lajmet e fundit

Shqiperia marreveshje me Lituanine per turizmin.
Travel News

Shqipëria dhe Lituania nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi në fushën e turizmit. Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes e Republikës së Shqipërisë dhe Ministria e Ekonomisë e Republikës së Lituanisë, duke njohur...

Thursday, 26 May 2016
Like
25
0
Nje tjeter arritje e ATA-s ne bashkepunimin institucional per sektorin turistik.
Travel News

Në sezonin turistik veror, Shoqata Shqiptare e Turizmit (ATA), ka arritur një marrëveshje me disa institucione përgjegjëse dhe bashkinë e Tiranës, që taksa e qytetit (e fjetjes) për hotelet e Tiranës në periudhë sezoni turistik, të fiksohet në 350 Lek...

Wednesday, 25 May 2016
Like
45
0
Miratohet moratoriumi 5 vjecar i gjuetise.
Travel News

Mazhoranca në komisonin e veprimtarive prodhuese ka miratuar vetëm me votat e saj projekligjin që ndalon përmes moratoriumit edhe për 5 vjet të tjera gjuetinë në vendin tonë. Sipas Eduard Shalsit moratoriumi ka sjellë rezultate pozitive por që janë ende të...

Tuesday, 24 May 2016
Like
1
0

Charts

European Indie Top 20 Countdown

European Top 20 Countdown
1
115
Radio Travel
Indie
tracklist
Indie
European Top 20 Countdown
1
110
Radio Travel
Indie
tracklist
Indie

Emisione

Emisionet ne Radio Travel