OBT dhe Parlamenti Europian marreveshje per zhvillimin e turizmit ne Europe.
Travel News

Sekretari i Pergjithshem i Organizates Boterore te Turizmit ka nenshkruar se fundmi nje marreveshje me Parlamentin Europian per te nxitur shkembimet e informacionit dhe te teknologjise me synim forcimin e rolit te sektorit te turizmit ne Europe. Marreveshja eshte rezultat i vizitres se fundit qe sekretari ka bere ne Bruksel ku eshte takuar me disa prej autoriteteve kryesore te unionit. Drejtimet kryesore ku do te investohet ne turizmin europian do te jene qendrueshmeria, inovacioni, siguria dhe rritja e vendeve te...

Like
61
0
Thursday, 01 March 2018