Turizmi shqiptar promovohet nga “Bored Panda”.
Travel News

“Bored Panda” websiti prestigjoz i artit te dizajnit dhe fotografise i ka kushtuar se fundmi nje artikull promovues Shqiperise turistike. Sipas artikullit Shqiperia po fiton sot vendin e saj te merituar ne harten globale te turizmit. “Vija bregdetare buze Adriatikut dhe Jonit, veriu malor dhe çmimet e arsyeshme jane disa nder arsyet e shumta perse Shqiperia po shnderrohet ne porten hyrese si per pushuesit pasive, ashtu edhe per adhuruesit e aventures. Sipas ketij siti Shqiperia eshte vendi i duhur per...

Like
95
0
Saturday, 24 February 2018