Shqiperia, Kroacia dhe Mali i Zi ne angazhim per uljen e ndotjes ne Adriatik.
Travel News

Ky sezon turistik do te vije me me pak probleme me ndotjen ne Adriatik. Kjo ne saje te angazhimit te fundit te tre ministrave te mjedisit te Shqiperise , Kroacise dhe Malit te Zi qe u mblodhen ne takim ne Dubrovnik te Kroacise. Pas skanimit te situates dhe shkaqeve te saj, ministrat moren iniciativen per gjetjen e zgjidhjeve te mundshme per ndalimin e ndotjes detare nga burimet tokesore.Delegacionet e tre vendeve qe preken nga Deti Adriatik, bashkendane shqetesimin e ndotjes...

Like
72
0
Thursday, 22 February 2018
Varesia nga smartphonat, hotelet ofrojne zbritje per ata qe i dorezojne gjate pushimeve.
Updates

Perdorimi i teknologjise gjate pushimeve ndikon me shume se sa vete lloji i aktiviteteve qe bejne udhetaret. Sipas nje studimi qe eshte bere ne hotele 54 per qind e femijeve besojne se prinderit i kontrollojne telefonat e tyre “shume shpesh” dhe 32 per qind thone se ndihen te “parendesishem” kur prinderit hutohen nga ekranet e tyre. Per kete arsye rrjeti i hoteleve Wyundham do te nise nje program sensibilizimi i cili mundeson zbritje per te gjithe familjeve qe kane ardhur...

Like
94
0
Thursday, 22 February 2018