Promovimi i Shqiperise turistike, 2018 me me shume turiste.
Travel News

Viti 2018 pritet te sjelle jo vetem rritje te numrit te te huajve qe do te vizitojne Shqiperine, por permes nje pakete fiskale lehtesuese, ky sektor pritet te njohe edhe investime te reja. Kreu i Agjencise Kombetare te Turizmit ka deklaruar se fundmi se po punohet per rritjen e promovimit te produkteve te reja qe do t’i bashkohen se shpejti edhe games se gjere qe ka oferta turistike shqiptare, siç jane turizmi social dhe ai shendetesor ne menyre qe te...

Like
71
0
Monday, 19 February 2018
Stop makinave me nafte dhe benzine ne Majorca e Ibiza.
Travel News

Ishujt balearik te Majorcas dhe Ibizas do te ndalojne hyrjen e makinave me nafte te turisteve te huaj ne territorin e tyre. Masa do te hyje ne fuqi ne vitin 2025 dhe vjen si pjese e rregullave te reja te qeverise spanjolle per te ulur ndotjen e disa prej destinacioneve turistike me te njohura ne vend po ashtu edhe uljen e emetimeve te dioksidit te karbonit. E njejta mase do te vihet ne zbatim edhe per mjetet me benzine por...

Like
119
0
Monday, 19 February 2018