Europa e mbylli 2017 me 3.2 miliarde netqendrime.
Travel News

Eurostat jep shifra teper te mira per turizmin europian gjate 2017. Statistikat tregojne se vitin e kaluar ne Europe jane shenuar mbi 3.2 miliard netqendrime nga turistet nderkombetare, shifer 5.1% me e larte sesa viti 2016. Analiza rendit Spanjen destinacionin europian me te preferuar , ndjekur nga Franca, Italia dhe Gjermania. Sa i perket turisteve nderkombetare rritja me e madhe u shenua ne Kroaci, Greqi dhe Austri. Nderkohe zhvillimi i turizmit te brendshem ishte me i theksuar ne vende si...

Like
53
0
Tuesday, 13 February 2018