Aeroporti i Vlores, se shpejti hapen negociatat per ndertim.
Travel News

Komisioni Kuvendit miraton pr.ligjin qe i hap rruge negociatave te qeverise me kompanite ofertuese per ndertimin e aeroportit te Vlores qe eshte nje porte e rendesishme ne zhvillimin e turizmit ne Shqiperi dhe do te gjeneroje impakt pozitiv ne ekonomine e vendit, punesimin dhe tregtine rajonale. Ministri i Infrastruktures dhe Energjise u shpreh se Aeroporti i Vlores eshte nje aeroport qe do t’i sherbeje jo vetem rajonit jugor por te gjithe Shqiperise pasi synon te marre nje pjese te madhe...

Like
44
0
Tuesday, 30 January 2018