Iniciativat e reja dhe prioritetet e qeverise per turizmin 2018.
Travel News

Turizmi ne vendin tone tashme do te promovohet edhe permes rrjetit te blogerave shqiptare. Nisma me e fundit e Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit synon te krijoje nje fushate te gjere promovuese ne rrjetet sociale permes figurave te spikatura te vendit tone ne bote. Kjo nisme u lancua nga ministri i Turizmit dhe Mjedisit ne vend qe u kerkoi mbi 200 personaliteteve ne fushen e artit, kultures, biznesit dhe politikes shqiptare e ne rajon qe te shperndajne permes teknologjise, vlerat...

Like
52
0
Monday, 22 January 2018
Jon Tarifa – Chasing Dreams
New Travel Hits

“Chasing Dreams” eshte kenga me e re e kengetarit Jon Tarifa e publikuar sot me dt 22 Janar...

Like
631
0
Monday, 22 January 2018