Me Depozitën 1 vjeçare në lek te Intesa Sanpaolo Bank Albania, pritja juaj shpërblehet.
Updates

Me Depozitën 1 vjeçare në lek te Intesa Sanpaolo Bank Albania, pritja juaj shpërblehet. I keni vendosur qëllimet tuaja për këtë vit? Një studim i realizuar së fundmi ka treguar se çdo fillim-viti njerëzit i vënë qëllim vetes të merren më shumë me sport si dhe të kursejnë më shumë para. Të kursesh nuk është gjithçka, por të përfitosh nga kursimet, PO. Nëse e keni të vështirë të hiqni para mënjanë, po ju japim një arsye që vërtetë ja vlen...

Like
1133
0
Monday, 15 January 2018
Shqiperia promovohet nga mediat austriake.
Travel News

E perditshmja austriake “Kronen Zeitung” i ka kushtuar Shqiperise nje artikull te veçante, duke e cilesuar ate si perla e harruar e Adriatikut. Artikulli pershkruan me detaje nje panorame te te gjitha bukurive natyrore, duke e cilesuar vendin tone si nje nga sekretet e pakta qe ‘fsheh’ Europa. Para se gjithash, ndalet edhe te e kaluara historike dhe bunkeret. Mikpritja e shqiptareve eshte edhe nje tjeter element qe pershkruhet ne artikull, sipas te cilit ajo se bashku me sinqeriteti dhe...

1
68
0
Monday, 15 January 2018