Qeveria prezanton lehtesi fiskale per zhvillimin e agroturizmit.
Travel News

Qeveria ka vendosur te shfrytezoje potencialin e agroturizmit, si nje mundesi e mire per te nxitur zhvillimin e zonave rurale dhe fermave e bizneseve ne keto zona. Pas perfundimit te mbledhjes se Keshillit te Ministrave ne Lezhe, Kryeministri i vendit deklaroi se subjektet qe do te klasifikohen si agroturizem do te pajisen me nje certifikate, e cila do t’u mundesoje atyre lehtesi fiskale dhe stimuluese. Programi i nxitesve fiskale do te miratohet javet e ardhshme. Subjektet qe duan te marrin...

Like
59
0
Saturday, 13 January 2018
Simple Minds – Magic
New Travel Hits

Skocezet e famshem te Simple Minds e kane nisur 2018 ne menyre spektakolare me nje kenge te re e cila parashikohet te mbahet mend gjate per tekstin, mesazhin por edhe videon e saj ne 3D, nje perpjekje e suksesshme e grupit per ta shtrire artin e tyre ne fusha te reja. Kenga “Magic”shfaq Simple Minds në më të mirën e tyre .Është një këngë për besimin, sidomos besimi që grupi kishte në aftësitë e veta gjatë viteve të tyre te...

Like
523
0
Saturday, 13 January 2018