Mesdheu dominon listen e destinacioneve te preferuara kete vit.
Travel News

Mesdheu dominon ne listen e destinacioneve me te mira per tu vizituar edhe kete vit. Tripadvisor sapo publikoi studimin e radhes mbi destinacionet me te mira per 2018. Tre vendet e para te studimi te perpiluar ne baze te preferencave te udhetareve nga e gjithe bota e mbajne Kreta, Manarola dhe Nisa. Lista pasohet nga Zabrebi, Moska dhe Mumbai....

Like
42
0
Wednesday, 10 January 2018