Rrjeti Hilton konfirmon pranine ne Tirane.
Travel News

Gjiganti i hotelerise boterore, Hilton, konfirmoi se fundmi ndertimin e nje hoteli edhe ne Tirane, sipas njoftimit te perfaqesuesve te tij ne faqen zyrtare te internetit. Hoteli do te jete prane qendres se Tiranes dhe aeroportit, nderkohe qe dhomat do te jene te pajisura WiFi te shpejte. Gjithashtu do te kete restorant, holl ndenjeje, sherbim ditor ne dhome dhe dyqane pergjate 24 oreve. Nderkohe, Hilton nuk harron te permende edhe vendet me terheqese te Tiranes si teleferiku ne malin e...

Like
60
0
Tuesday, 09 January 2018