Kete vit Shqiperia dhe Izraeli do te lidhen me nje linje ajrore direkte.
Travel News

Nje linje direkte e fluturimeve mes Shqiperise dhe Izraelit pritet te nise ne gjysmen e pare te vitit 2018. Ministria per Evropen dhe Punet e Jashtme e Shqiperise dhe Ministria e Puneve te Jashtme te Izraelit kane zhvilluar Konsultime Diplomatike ku u ra dakord per nisjen e fluturimeve mes Shqiperise dhe Izraelit. Pritet qe kjo linje te nise ne muajin prill, por ende ka disa detaje qe pritet te permbushen perpara nisjes se fluturimeve. Gjithashtu mes dy vendeve ne gjysmen...

Like
72
0
Saturday, 06 January 2018