Kryesojne turistet nga Europa Lindore ne Shqiperi.
Travel News

Ne 2017-n ishin polaket turistet qe surprizuan ne Shqiperi me numrin dhe interesin e tyre nderkohe trendi i turisteve nga Europa Lindore do te vijoje edhe kete vit kryesisht ne zonat bregdetare si Durres dhe Shengjin. Sipas INSTAT, per periudhen janar nentor 2017, Shqiperine e vizituan 115 mije polake, me nje rritje te ndjeshme prej 75% ne krahasim me te njejten periudhe te vitit te kaluar. Ardhja e turisteve polake nxiti dhe hotelet te bashkepuninin dhe te fillonin dhenien e...

Like
18
0
Thursday, 04 January 2018