KE: Me shume siguri per turistet qe rezervojne ne Europe.
Travel News

Keshilli Europian do te votoje vitin tjeter per nje pakete masash te reja qe do te sjellin me shume siguri per turistet qe rezervojne pushimet ne kontinentin europian. Paketa do te jete nje zgjerim i asaj ekzistuese mbi direktivat e turizmit dhe do te sherbeje per me shume se 120 milione turiste qe rezervojne online apo ne agjenci pushimet e tyre ne destinacionet e Bashkimit Europian ne menyre qe mos te bien pre e mashtrimeve. Kjo pakete do te votohet...

Like
29
0
Thursday, 28 December 2017