Rritja e cilesise se sherbimit, kusht per zhvillimin turistik te vendit.
Travel News

Viti 2017 ka qene viti i pare ku vendi yne ka filluar te beje hapa pozitive per rritjen e numrit te turisteve dhe kjo sipas tij filloi me uljen e TVSH dhe shitjes se paketave turistike me shume se 60 dite per turistet. Megjithate sipas eksperteve te turizmit Shqiperia ende nuk mund te ofroje paketa turistike mbi 120 ditore me te njejten cilesi sherbimi. Sipas tyre per te rritur konkurueshmerine ne rajon perveç infrastruktures duhen politika te posaçme qe mundesojne...

Like
29
0
Tuesday, 26 December 2017