Viti 2017, i begate per te ardhurat nga turizmi ne Shqiperi.
Travel News

Viti 2017 ka qene i begate sa i takon te ardhurave te siguruara nga turizmi. Te dhenave te ofruara nga kryeministri i vendit tregojne se te ardhurat nga vizitoret e huaj qe kane ardhur ne Shqiperi per 9 muajt e pare te vitit 2017 jane rritur me 149 milione Euro apo me 12,8 % krahasuar me te njejten periudhe te vitit 2016. Nderkohe ato jane rritur dhe me 550 milione Euro apo me 72,4 % krahasuar me te njejten periudhe...

Like
57
0
Thursday, 14 December 2017