Zagrebi me tregun me te mire te Krishtlindjeve kete vit.
Travel News

Zagrebi eshte votuar si “Destinacioni me i mire i tregut te Krishtlindjeve” nga perdoruesit e portalit te Udhetimeve per Destinacionet Europiane me te mira. Zagrebi eshte votuar me kete cmim per te tretin vit radhazi. Cilesia e larte e punimeve artizanale, atmosfera festive dhe miqesore, aktivitetet e ndryshme ne pista akulli e koncerte si dhe çmime te perballueshme e kane renditur ne kete pozicion Zagrebin. Atmosfera festive do te zgjase ne kryeqytetin kroat deri me 7 janar 2018....

Like
35
0
Wednesday, 13 December 2017