Masterplani i Alpeve, me i rendesishmi qe eshte marre per promovimin e zones.
Travel News

Plani i turizmit per Alpet shqiptare dhe paketa e projekteve Shkodra turistike u prezantuan ne mbledhjen e fundit te Keshillit Kombetar te Territorit ne Shkoder. Ne kete mbledhje u mor vendimi per shpalljen zone historike te qendres se Thethit per vlerat e shumta natyrore dhe kulturore qe ka kjo zone. Sipas autoriteteve qeveritare ne vend zhvillimi ne zonen e alpeve do te jete ne disa drejtime, ku bejne pjese, turizmi, zhvillimi rural, energjia, perpunimi dhe prodhimi i industrise se lehte...

Like
54
0
Saturday, 09 December 2017