Tourism as a leading edge
Travel Talk

Tourism as a Leading Edge Radio Travel (104.6 FM), në emisionin "My Albania", ka intervistuar Drejtorin e USAID-it, Marcus Johnson, dhe Përfaqësuesen e Zyrës për Zhvillim dhe Bashkëpunim të Suedisë, Birgitta Jansson, mbi mundësitë e OJQ-ve dhe bizneseve për të hyrë në partneritet me këto dy agjenci për projekte në sektorin e turizmit në Shqipëri.*** *** *** Radio Travel 104.6 “My Albania” program interviewed both USAID Director Marcus Johnson, and the Head of Development Cooperation for Sweden, Birgitta...

Like
4949
0
Friday, 08 December 2017
Turizmi i aventures, marka me e re e turizmit ne Shqiperi.
Travel News

Turizmi i aventures shihet si nje turizem, per te cilin Shqiperia ka nje potencial te jashtezakonshem. Kjo u theksua sot edhe ne aktivitetin “Shqiperia e turizmit te aventures”, ku u organizua edhe Panairi i pare Kombetar i sporteve te aventures tek Parku Olimpik. Pjesmarres ne kete event kryeministri i vendit u shpreh se 4 nder 10 turiste sot ne bote, zgjedhin turizmin e aventures dhe Shqiperia me pasurite e larmishme natyrore eshte i 5 vendi ne Evrope per potencialet qe...

Like
44
0
Friday, 08 December 2017