no-cover
Travel News

Shqiperine e kane vizituar 74% me shume turiste polake se vitin e shkuar dhe shifra pritet te vazhdoje te rritet vitin e ardhshem. Kjo rritje u regjistrua vetem ne periudhen janar, tetor nderkohe qe ne total gjate ketij viti numri i turisteve polake pritet te shenoje nje rekord te ri. Te dhenat erdhen si rezultat vizites zyrtare ne Varshave te kryeministrit shqiptar ku ndoqi edhe punimet e Forumit te Biznesit Poloni-Shqiperi per potencialin e madh te marredhenieve ekonomiko dhe tregtare...

Like
39
0
Thursday, 07 December 2017