no-cover
Travel News

Turizmi i shendetit eshte ai qe po zhvillohet gjithnje e me shume ne vende te ndryshme te botes duke sjelle nje rritje te ndjeshme te numrit te turisteve ne destinacionet qe e ofrojne. Kryesisht Europa mbetet e preferuar per kete lloj turizmi me nje numer udhetaresh qe kete vit ka arritur ne gati 20 milione ne kontinent, te interesuar per trajtime mjeksore, estetike dhe mireqenie. Per te disktuar trendet e ketij viti ne turizmin e shendetit por edhe per te...

Like
62
0
Tuesday, 05 December 2017